Heilpraktiker / Irisanalyse
 
Hvordan foregår irisanalysen
Jeg tager et digitaltfoto af dit venstre og højre øje. Billederne bliver analyseret og sammenholdt med dine symptomer og sygdomshistorie.
 
 
Tegnene i øjet kan have mange betydninger, derfor er det vigtigt at få en dialog i gang.

Med en irisanalyse kan jeg få information om, hvad din krop og psyke er disponeret for, her og nu, og ud fra et genetisk perspetiv, dvs. hvad du har arvet fra forældre eller bedsteforældre.
 
Ønsker du at få en irisanalyse,
kan du kontakte mig her for tidsbestilling.

            
Hvad dit øje kan fortælle
 
Dit øje kan fortælle mig om:
  • dit immunforsvar, er der tendens til nedsat funktion i dit immunforsvar eller er der tendens til en fejlreaktion, fx i form af allergi eller autoimmune reaktioner.
  • den hormonelle balance i din krop, fx hvor god er din krop til at tilpasse sig en stresstilstand, både indre og ydre stress eller belastning.
  • dit nervesystem, hvordan kommunikerer dine kirtler, dine muskler og dine organer med hinanden gennem nervesystemet.
  • din fordøjelse, er der tegn på dårlig funktion af din tarm, er der en dysbiose (overvægt af dårlige bakterier og svampe i tarmen), er du god til at fordøje maden og optage føden, er der tendens til fødevareallergier.
  • hvilken kost vil gavne dig, har du behov for tilskud med vitaminer, mineraler og gode olier.
  • dit øje kan også fortælle om mulige psykiske belastninger, der kunne ligge til grund for en sygdom.
  • cellens integritet, dens evne til at omsætte energi og dens evne til at kommunikere med andre celler.
Hvis du har symptomer på sygdom eller dysfunktion i kroppen, søger jeg med en analyse af iris, sclera og pupillen at finde frem til baggrunden for dine symptomer. I øjet kan du finde mulige bagvedliggende årsager til symptomerne.
 
Måske ønsker du hjælp til at forebygge sygdom eller få et helbredstjek. Her kan irisanalyse også give dig gode råd.
 
Iris, scera og pupillen giver os ikke svar på specifikke sygdomme. Med andre ord, det er ikke muligt at aflæse sygdomme i øjet.
 
Hvad er irisanalyse
Irisanalysen bygger på en videnskabelig begrundet teori om, at der er en nerveforbindelse mellem iris og alle kroppens væv og organer. Hver del af kroppen står i forbindelse med iris, sclera og pupillen i øjet. Kroppens tilstand og forandringer, vil derfor aftegne sig i øjets iris.

Til irisanalysen benytter jeg analytiske redskaber baseret på især den moderne irisanalyse, som er udviklet af John Andrews i England. Min uddannelse til iridolog har jeg taget hos John Andrews. Jeg inddrager desuden analytiske redskaber fra den klassiske irisanalyse, hovedsagelig fra den tyske tradition.
 
Ønsker du at få en irisanalyse,
 
Helsepunkt v/ Inger Rasmussen | CVR: 3270 1906 | Adelgade 11A, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 2339 1038