Organmassage / Behandling med organmassage

Behandling med CNT organmassage

Chi Nei TsangHvordan foregår en organmassage behandling
CNT organmassagen tager udgangspunkt i abdomen som center for en behandling, der kan forbedre funktionen af lymfen, blodkredsløbet, nervesystemet, fordøjelsen og energibanerne.
 
En CNT organmassagebehandling varere cirka en time.
 
Allerede efter den første behandling føles en forbedring i kroppens energi. En behandling indebærer massage af maveområdet, en blid massage, der hjælper kroppen til at fjerne blokeringer og knuder i vævene.

Ønsker du en behandling med CNT organmassage, eller at få en prisliste tilsendt, er du velkommen til at kontakte Helsepunkt her

Opnå afstresning og emotionel frihed
Uden at vi ved det, bliver følelsesmæssige spændinger og stress optaget i maveområdet. CNT organmassagen kan udrense følelsesmæssige knuder, så vi kan åbne op for en positiv og afslappet indstilling til tilværelsens mange udfordringer.
 
Afhjælp oppustet- og utilpashed
Ufordøjet mad og andre funktionsforstyrrelser kan medvirke til fysisk sammenfiltring af nerver, blodkar og lymfevæv, systemet går i hårdknude, og der kan opstå forstoppelse, oppustethed med luft i maven.

Organ massagen kan afhjælpe dette ved at genskabe en åbenhed og lethed i vævene omkring tarmene. Du føler en lethed i kroppen, og dit velbehag vender tilbage.

På et kursus i organmassage lærer du selv at udøve massageteknikkerne.
Læs mere om kurset i organmassage her.
 
                      
 
CNT organmassagen løsner op for arvæv
Sammenvoksninger i væv efter operationer i bughulen kan forårsage funktionsforstyrrelser i de omkringliggende organer. Her hjælper CNT organmassagen til at åbne op og sikre en bedre blod-, lymfe- og nerve-gennemstrømning med bedre funktionsevne som resultat.
 
Hjælper også imod
Desuden kan CNT organmassagen afhjælpe ved følelsesmæssig ubalance, ondt i ryggen, åndedrættet, dyb lymfedrænage, uforklarlig træthed, fibromer, hovedpine, appetitløshed, muskelsmerter mv.

Massage og selvmassage
3-5 behandlinger anbefales og vil omfatte bl.a. navlen og vævene omkring mave, tarme, lever, milt, lymfekanaler og de dybe mavemuskler. Undervisning i at foretage selvmassage hører med til en behandling, ”hjemmearbejde” forbedrer og vedligeholder de gode resultater.
Læs og lær selv mere om CNT organmassagen her.
 
 
Helsepunkt v/ Inger Rasmussen | CVR: 3270 1906 | Adelgade 11A, 8400 Ebeltoft  | Tlf.: 2339 1038